Om Blechingberg Gardiner & Solafskærmning

Stig Falster begyndte at arbejde for sin svigerfar, da forretningen i Kalundborg hed Sadolin Farveland – Blechingbergs efterfølger. Her arbejdede han i en del år, og overtog så forretningen i 2004, hvor han ligeledes skiftede navn til Blechingberg Gardiner & Solafskærmning.

I 2010 rykker forretningen til Stejlhøj og bliver medlem af Garantkæden. Men efter en nær vens pludselig død besluttede Stig Falster dog, at livet er andet og mere end at arbejde hele tiden. Køkkenhuset ville gerne overtage Garantsalget i byen, hvilket passede Stig Falster fint. Han vidste ganske vidst ikke helt, hvilken vej han nu ville gå, men han vidste så meget, at han ikke længere ville have forretning og arbejde alt for mange timer. Så hellere finde et job, og have mere tid til familien. 

Selvstændig med rullende kontor 

Men skæbnen ville, at han alligevel fortsatte som selvstændig, dog uden fysisk forretning. I snart seks år har han nemlig haft sit rullende kontor, fyldt med plissé- og rullegardiner samt alle mulige andre gardiner, stående i indkørslen. ”Jeg regnede med, at jeg skulle ud og have et job. Men blev kontaktet af en tidligere ansat, der sælger gardiner i Jylland. Han fortalte, at de manglede en til at køre i Vestsjælland. Jeg fik lavet det sådan, at jeg kunne køre selvstændigt, så jeg også kunne tage det lokale. På det tidspunkt kørte jeg altså både i København, Roskilde osv., men også lokalt i Kalundborg, men så blev jeg syg i efteråret 2017, og lukkede nærmest ned i et halvt år. Heldigvis havde jeg en forsikring, så jeg kunne koncentrere mig om at blive rask. I sådan en situation tænker man ikke på forretningen, men på at blive rask,” fortæller Stig Falster………

Læs hele artikel fra TV-Kalundborg

Foto: Gitte Korsgaard – TV-Kalundborg.dk
Foto: Gitte Korsgaard – TV-Kalundborg.dk